Slagerij
Vakmanschap dat je proeft
Hier draait alles om puur vlees van boeren die we vertrouwen.
Wij selecteren, rijpen en snijden met de precisie van een ambachtsman die zijn vak door en door kent.
Van malse ossenhaas tot huisgemaakte worsten volgens eigen recept – kwaliteit zie je, ruik je, en vooral: proef je.
​
Bij onze toonbank geen massa, maar klasse. Geen compromissen, maar keuzes waar we achter staan. Dit is de slagerij zoals die hoort te zijn – met liefde voor het vak en oog voor wat op je bord komt.
​
Buitens ons dagverse, met zorg samengestelde vaste assortiment, werken wij graag met de seizoenen mee. Zo hebben wij bijvoorbeeld al jarenlang het grootste barbeque aanbod uit de regio. Van worstjes en saté tot biefstukspiezen en een côte à los.


Feestelijke schotels
Van gourmet tot tapas
Geen zin om uren in de keuken te staan, maar wel trek in een bijzondere avond? Onze schotels maken het je makkelijk.
Van een complete gourmetschotel met de mooiste stukjes vlees tot een rijkgevulde tapasplankjes – wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is.
​
​